TOPlist
Sledujte nás:

Játrová zavářka domácí

Zpět
  • Autor: Lidka1
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

majoránka, pepř, sůl,

Energetická hodnota celkem: 8062 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 211, SAFA (g): 37, Cukry (g): 55, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2016 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 52.8, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

40 dkg jater umeleme přimeleme 1 střední cibuli a 3-4 stroužky česneku do toho vklepneme 4 vajíčka, osolíme, opepříme přidáme trošku majoránky. Zahustíme strouhankou, tak aby nám hmota držela u sebe. Nočky do vařící polévky děláme přes síto nebo malou lžičkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 07. 2024 01:54
V ingrediencích bude asi chyba. Tu zavarku delam podle receptu, tak nemůže být zároveň jako surovina. Nebo mi něco uniká?

Naši partneři